Welkom bij Kattentrimsalon Ilse!

Gediplomeerd kattentrimster bij HKI te Bunnik. Vachtbesparend en katvriendelijk!

Over het algemeen zijn katten prima in staat om hun eigen vacht te verzorgen. Maar er zijn katten die soms wat extra hulp nodig hebben bij hun vachtverzorging. Uiteraard kunnen de half-langharige en de langharige katten soms te maken krijgen met klitvorming en vervilting in de vacht, maar ook gewone 'huis-tuin-en-keuken-katten' kunnen hiervan soms last krijgen. Als een kat bijvoorbeeld wat ouder en strammer wordt of andere gezondheidsproblemen of stress heeft, te zwaar is, is het vaak lastig voor hen om zichzelf goed te verzorgen. Dan is het noodzakelijk dat wij dit voor ze doen, om huidproblemen en pijn te voorkomen.

Bij je thuis of in mijn kattentrimsalon in Nieuw-vossemeer?

Met alle liefde, aandacht en respect voor je kat trim ik in mijn kattentrimsalon. Mits de kat het toelaat, kan ik de kat bij jou aan huis trimmen. De meeste katten laten zich namelijk veel fijner trimmen wanneer zij uit hun eigen vertrouwde omgeving gehaald worden. Kattentrimsalon Ilse is een salon speciaal voor katten, er worden geen andere dieren getrimd. Er hangen dus geen geuren van andere diersoorten. Ik werk alleen op afspraak en ik plan ruim de tijd in voor jou en je kat.

Met alle liefde, rust en respect voor de kat op een katvriendelijke en vachtbesparende manier katten trimmen

Ik wil het bezoek aan mijn salon zo aangenaam mogelijk maken voor jouw kat. Dat doe ik door op een katvriendelijke, huidvriendelijke en vachtbesparende manier te werken. Ik stem de behandeling zo op de kat af, dat het voor de kat lijkt alsof hij de controle heeft op de trimtafel. Ik volg de bewegingen van de kat, scheer alleen weg wat noodzakelijk is, gebruik geen scherpe materialen die pijn doen op de huid of die de haren uittrekken (zoals bijvoorbeeld de Furminator doet). Klik hier om de materialen te zien die ik wél gebruik.

Kat laten trimmen? Bij Kattentrimsalon Ilse is de kat Koning!

Wat de kat in mijn salon leert, neemt hij mee naar eventuele vervolgbehandelingen. Als ik de kat in een pose zou dwingen of pijn zou doen door zijn haren uit te trekken, zal hij dit meenemen naar de toekomst. Dat willen we niet!

De kat krijgt bij mij alle liefde, aandacht en respect die hij verdient. Als hij aangeeft dat hij een time-out wil dan las ik een pauze in. Een snoepje tussendoor, even spelen, rondstruinen of de behandeling  zo snel mogelijk afwerken - ik kijk wat bij jouw kat past en daar stem ik mijn behandeling op af. 

Kattentrimsalon Ilse Nieuw-vossemeer, Steenbergen, Tholen, Bergen op Zoom, Bruinisse, Zierikzee

Behandelingen uitsluitend op afspraak. Ik heb geen wachtlijst!

Whatsapp naar  +31627094289