Bij de kat thuis trimmen?

Gepubliceerd op 8 maart 2022 om 08:07

In sommige gevallen én als de kat het toelaat kom ik wel eens bij jullie thuis om de kat te trimmen.

Als de kat een stressvolle periode achter de rug heeft, of de autorit vreselijk vindt, of andere zaken waardoor de kat niet lekker in zijn vel zit, misschien heb je als eigenaar redenen waarom je niet bij mijn kattentrimsalon geraakt.

Neem dan contact met me op en dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn. 

Binnen 5 km vanaf 4681 CR reken ik geen extra kosten, bovenop de trimbehandeling. Neem contact op als je buiten dit gebied woont.

Hieronder zie je foto's van Josje, een knappe ragdoll, die met zijn vrouwtje hier in het mooie dorp, Nieuw-Vossemeer, woont. 

Onze eerste kennismaking was bij mij in de kattentrimsalon. Zo kon ik Josje leren kennen en inschatten of ik in de toekomst de "pawdicure" bij hem thuis zou kunnen doen. Het gaat prima, en ik kan nog leuke foto's van hem maken ook!

 

Voor alle mogelijkheden en prijzen, neem contact met me op +31627094289 of via info@kattentrimsalonilse.nl

Heerlijk spelen na het knippen van Josje zijn nageltjes.

Lekker uitrusten op de vensterbank na de "pawdicure".

De kennismaking bij Kattentrimsalon Ilse.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.