Happy Cats Academie

Kattentrimsalon Ilse / Gemeente Steenbergen, Nieuw-Vossemeer

Als je zoals ik, erg gek op katten bent en het liefst elke kat op deze wereld gelukkig maakt, kun je niet om Anneleen Bru van I love Happy Cats, Felinova, heen.

Sinds 2008 is het haar missie om kattenliefhebbers te helpen hun kat beter te begrijpen. Meer informatie over haar kun je hier vinden.

Sinds jaren heb ik alle boeken van Anneleen in huis en heb ik vaak webinars van haar gevolgd, ook heb ik de Happy Cats Bootcamp gevolgd. Dit is een super leuke en interessante online opleiding, door middel van video's. Deze opleiding loodst je door alle stappen die je best neemt om de stress in je huis te verminderen en ongewenst gedrag te verbeteren. Deze zit nu ook in de Happy Cats Academie.

Abonnement bij de Happy Cats Academie

Sinds kort heeft Anneleen de Happy Cats Academie in het leven geroepen in de vorm van een abonnement. Ja kan deze ook maandelijks opzegbaar aanschaffen.

Hier word ik zo vrolijk van, dit betekent onbeperkt toegang tot tal van online trainingen voor kattenliefhebbers.

Enkele titels hiervan zijn:

  • Happy Cats Bootcamp
  • Hersocialisatie van bange katten 
  • Onzindelijkheid & Sproeien
  • Katten en voeding
  • Kijk hier voor veel meer informatie

Meer dan 100 uur aan lesmateriaal en de trainingen blijven aangevuld worden. Allemaal online en in eigen tijd te volgen!

Waar voor je geld

Wie vindt het niet belangrijk om kwaliteit voor je geld te krijgen?

Toen Anneleen dit abonnement in het leven riep moest ik niet lang nadenken of ik me wel of niet zou abonneren. Na veel jaren gratis webinars bij haar gevolgd te hebben weet ik dat ze kwalitatief goede opleidingen maakt.

 

Wil je iets bestellen bij Happy Cats?

Zou je mij dan het plezier willen doen om via deze link te bestellen?

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.