Tarieven

Basis trimbehandeling € 55,-

Vacht doorkammen, verwijderen van klitten en vilt. Kijk bij De trimbehandeling om een idee te krijgen hoe een behandeling eruit kan zien.

Maandelijkse trimbehandeling € 45

Als je gelijk een vervolgafspraak maakt die binnen de maand plaatsvindt

Korting - € 5,-

Elke volgende kat tijdens dezelfde afspraak

Als je gelijk een vervolgafspraak maakt die binnen 2 maanden plaatsvindt

Eventuele toeslagen

Achterstallig onderhoud + € 15,-

Als er een gedeelte volledig geschoren moet worden, bvb: de hele buik en liezen, óf de hele rug. Binnen een periode van 2 maanden worden er geen toeslagen berekend, mits er doorgepland was.

Extreme vervilting + € 30,-

Als de kat ernstig vervilt is en volledig of zo goed als geheel geschoren moet worden, wordt deze toeslag gerekend. 

Het kan helaas gebeuren dat niet alle klitten en/of vilt in één trimbehandeling te verwijderen zijn. Bijvoorbeeld omdat de stress bij de kat te hoog oploopt. In zo’n geval kunnen we een extra afspraak plannen om deze trimbehandeling te vervolgen. 

In dat geval wordt de trimbehandeling (plus toeslag) volledig betaald op de eerste dag, bij de vervolgafspraak worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

Vlooien, vlooienpoepjes + € 20,-

Bij ontdekken van enkele vlooien of vlooienpoepjes wordt deze toeslag gerekend in verband met het extra reinigen van de salon.

Betalen kan contant of met een betaalverzoek via mijn bank, geen pin aanwezig.

Gelieve er rekening mee te houden dat er maar 1 eigenaar bij de trimbehandeling aanwezig kan zijn, om zoveel mogelijk rust te creëren. Kinderen zijn niet toegestaan, om drukte en daaruit voortvloeiend, stress, te voorkomen.

In sommige gevallen én als de kat het toelaat kan ik bij de kat thuis komen trimmen, Ik reken een vergoeding van 25 cent per kilometer, gerekend vanaf Nieuw-Vossemeer 4681 CR. Eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht.

 

Ik heb niet echt vaste tijden waarop ik trim, zodoende ben ik erg flexibel om de kat zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Behandelingen uitsluitend op afspraak. Ik heb geen wachtlijst!