Kattentrimsalon Ilse nu ook op locatie Zierikzee / Schouwen-Duiveland

Van Bruinisse tot Renesse ....

Woon je in Renesse, Burgh-Haamstede, Bruinisse en alles wat daar tussenzit? Kortom gezegd: op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland? 

3 Jaar geleden heb ik mijn Kattentrimsalon in Nieuw-Vossemeer geopend. Aangezien er best veel kattenbaasjes van op Schouwen-Duiveland naar mijn kattentrimsalon komen, ben ik gaan bedenken hoe ik die het beste tegemoet zou kunnen komen, zodat de lange autorit deze katjes bespaard kan blijven en ik daardoor zo katvriendelijk mogelijk kan werken.

Nu kan ik het heugelijke nieuws met jullie delen: met alle liefde, aandacht en respect kan ik nu ook jullie katjes verzorgen op een locatie in Zierikzee. 

Na enkele netwerkgesprekken kwam ik terecht bij het Dierenasiel Schouwen-Duiveland en zijn we tot een mooie samenwerking gekomen. Ik kan de dierenartsruimte in het asiel gebruiken om katjes te trimmen.

Dierenasiel Schouwen-Duiveland ligt heel centraal gelegen, aan de rand van de prachtige havenstad Zierikzee, er is genoeg parkeergelegenheid op de weg voor het dierenasiel.

Adres: 

Zandweg 26

4301TA Zierikzee

Let op: een trimbehandeling is enkel mogelijk op afspraak en ik wacht jullie op bij de balie.

Na afspraak kan ik jullie katjes trimmen op maandag, dinsdag óf woensdagochtend, tussen 8.30u en 12u.

Woensdag is via mijn online reserveringssysteem te boeken, bel of app me als je wil weten of ik maandagochtend, of dinsdagochtend ook aanwezig ben!

Afspraak maken op locatie Zierikzee / Schouwen-Duiveland?

Momenteel is mijn vaste ochtend op locatie Zierikzee woensdagochtend van 8.30u tot 12u.

Let op bij het maken van de afspraak dat je de juiste locatie aanvinkt!

Kattentrimsalon Ilse nu ook op locatie Zierikzee / Schouwen-Duiveland

Behandelingen uitsluitend op afspraak. Ik heb geen wachtlijst! Momenteel is mijn vaste ochtend op locatie Zierikzee woensdagochtend van 8.30u tot 12u.

Let op bij het maken van de afspraak dat je de juiste locatie aanvinkt!