Tarieven Kattentrimsalon Ilse 

Tarieven 2024
Trimbehandeling € 55,00
Elke volgende kat tijdens dezelfde afspraak € 50,00
Vervolgafspraak binnen 3 maanden € 50,00
Vervolgafspraak binnen 2 maanden € 47,50
Als je elke maand komt € 42,50
Adviesgesprek en korte trimbehandeling € 45,00
Sanitaire trim (haar onder de staart inkorten en klitvrij maken) € 30,00
Nagels knippen zonder trimbehandeling (dit doe ik enkel als het noodzakelijk is voor de kat én mits de kat het toelaat) € 20,00
Eventuele toeslagen, bovenop de prijs van de trimbehandeling:
Toeslag achterstallig onderhoud * € 15,00
Toeslag extreme vervilting ** € 30,00
Toeslag extreme vervuiling *** € 25,00
Toeslag vlooien, vlooienpoepjes, schimmelinfecties ... **** € 30,00
Niet te behandelen kat: wanneer de kat te bang, boos of agressief is om te behandelen (binnen 15 minuten) € 30,00

Slickerborstel, combikam, vachtdoek, nagelschaartje en alles wat ik verder gebruik in mijn salon, zijn te koop bij mij in de salon. Zie prijzen in de salon.

 

* Als er een gedeelte volledig geschoren moet worden, bvb: de hele buik en liezen, óf de hele rug. Deze toeslag geldt als de kat niet regelmatig voor de vachtverzorging naar de salon komt. Binnen een periode van 3 maanden worden er geen toeslagen berekend, mits er doorgepland was.

 

** Als de kat ernstig vervilt is en volledig of zo goed als geheel geschoren moet worden, wordt deze toeslag gerekend. 

Het kan helaas gebeuren dat niet alle klitten en/of vilt in één trimbehandeling te verwijderen zijn. Bijvoorbeeld omdat de stress bij de kat te hoog oploopt. In zo’n geval kunnen we een extra afspraak plannen om deze trimbehandeling te vervolgen. 

In dat geval wordt de trimbehandeling (plus toeslag) volledig betaald op de eerste dag, bij de vervolgafspraak worden er geen extra kosten in rekening gebracht.

 

*** Extreme vervuiling: Als de vacht zó vervuilt is dat het niet meer lukt om het op een vlotte manier te scheren. bvb bij extreme poep bij het achterkantje, waar de scheerkoppen van kapot gaan.

 

**** Bij ontdekken van vlooien, vlooienpoepjes of schimmelinfecties en dergelijke kan de trimbehandeling gestaakt worden, en wordt naargelang wanneer het ontdekt wordt, de volledige trimbehandeling of de extra toeslag van een niet te behandelen kat plus de toeslag voor vlooien berekend.

Deze toeslag wordt ten allen tijde berekend, het risico op besmetting bij andere katjes is te groot!

 

***** Wanneer een trimbehandeling niet gedaan kan worden vanwege een onveilige situatie, dan wordt er een tarief berekend van € 30,00. Voorbeelden van een onveilige situatie zijn: ernstige stress signalen bij aanvang, of kort erna. Of de kat vertoont agressief gedrag. Er zal dan samen gezocht worden naar een passende oplossing om de kat tóch te kunnen behandelen. 

 

Gelieve er rekening mee te houden dat er maar 1 eigenaar bij de trimbehandeling aanwezig kan zijn, om zoveel mogelijk rust te creëren. 

 

 

In sommige gevallen én als de kat het toelaat kan ik bij de kat thuis komen trimmen, dit binnen een straal van maximum 30 km vanaf Nieuw-Vossemeer, 4681 CR. Neem contact met me op voor prijzen en mogelijkheden.

Betalen kan contant of met een betaalverzoek, geen pin aanwezig.

Behandelingen zijn altijd op afspraak. Ik heb geen wachtlijst!

 Whatsapp naar +31627094289 of mail info@kattentrimsalonilse.nl