Kattentrimsalon Ilse nu ook in Zierikzee / Schouwen-Duiveland

Ilse is heppie de peppie / helemaal happy

Oh wat ben ik blij en dankbaar. 

Sinds 3 jaar mag ik jullie mooie, knappe katjes met hun vachtverzorging helpen. 

Aangezien ik regelmatig kattenbaasjes van Schouwen-Duiveland over de vloer krijg, ben ik gaan bedenken hoe ik die het best tegemoet zou kunnen komen, zodat de lange autorit deze katjes bespaard kan blijven en ik daardoor zo katvriendelijk mogelijk kan werken.

Nieuws

Nu kan ik het heugelijke nieuws met jullie delen: met alle liefde, aandacht en respect kan ik nu ook jullie katjes verzorgen op een locatie in Zierikzee. 

Na enkele netwerkgesprekken kwam ik terecht bij het Dierenasiel Schouwen-Duiveland en zijn we tot een mooie samenwerking gekomen. Ik kan de dierenartsruimte in het asiel gebruiken om katjes te trimmen.

Dierenasiel Schouwen-Duiveland is heel centraal gelegen, aan de rand van de prachtige havenstad Zierikzee, er is genoeg parkeergelegenheid op de weg voor het dierenasiel.

Adres: 

Zandweg 26

4301TA Zierikzee

Let op, een trimbehandeling is enkel mogelijk op afspraak en ik wacht jullie op bij de balie.

Van Bruinisse tot Renesse ...

Woon je in Renesse, Burgh-Haamstede, Bruinisse en alles wat daar tussenin zit? Kortom gezegd: op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland? Wacht niet langer en maak snel je afspraak om op locatie Zierikzee / Schouwen-Duivenland langs te komen met je kat!

Uiteraard werk ik ook op de nieuwe locatie katvriendelijk én vachtbesparend

Dit kun je allemaal terugvinden op mijn homepagina en onder het kopje "wie ben ik"

Of je bij mij in de Kattentrimsalon in Nieuw-Vossemeer komt, of je maakt de afspraak bij Dierenasiel Schouwen-Duiveland (via mijzelf uiteraard, niet via het dierenasiel) ... De kat is bij mij altijd de Koning!

Werkdagen in Zierikzee

Via het online reserveringssysteem kun je alvast een afspraak inplannen op woensdagochtend, tussen 8.30u en 12u. 

Lukt het je niet op woensdagochtend, neem dan contact met me op.

Let op: een trimbehandeling is enkel mogelijk op afspraak en ik wacht jullie op bij de balie.

Na afspraak kan ik jullie katjes trimmen op maandag, dinsdag óf woensdagochtend, tussen 8.30u en 12u.

Woensdag is via mijn online reserveringssysteem te boeken, bel of app me als je wil weten of ik maandagochtend, of dinsdagochtend ook aanwezig ben!

Afspraak maken op locatie Zierikzee / Schouwen-Duiveland?

Momenteel is mijn vaste ochtend op locatie Zierikzee woensdagochtend van 8.30u tot 12u.

Let op bij het maken van de afspraak dat je de juiste locatie aanvinkt!

Kattentrimsalon nu ook op locatie Zierikzee / Schouwen-Duiveland

Behandelingen uitsluitend op afspraak. Ik heb geen wachtlijst!

Momenteel is mijn vaste ochtend op locatie Zierikzee woensdagochtend van 8.30u tot 12u.

Let op bij het maken van de afspraak dat je de juiste locatie aanvinkt!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.