Katten trimmen Ilse, steeds meer klanten uit Hoogerheide weten mij te vinden!

Mijn naam is Ilse Dierckx en ik ben gediplomeerd kattentrimster met een eigen kattentrimsalon. Samen met mijn man en onze twee lieve Ragdolls woon ik in Nieuw-Vossemeer - een klein dorpje dichtbij Bergen op Zoom. Ik heb daar mijn kattentrimsalon aan huis, waar ik op professionele wijze katten trim met veel liefde en aandacht voor de kat. Steeds meer kattenbaasjes uit Hoogerheide en omgeving weten de weg naar mijn kattentrimsalon inmiddels te vinden!

Voordelen van katten trimmen in de kattentrimsalon

Ik kom niet bij mensen in Hoogerheide aan huis om te trimmen. Wanneer de kat zich in zijn eigen vertrouwde omgeving bevindt, is hij namelijk veel sneller geneigd om van de tafel te springen. In de vreemde omgeving van de kattentrimsalon zijn de meeste katten toch net iets meer onder de indruk. Daardoor laten katten zich doorgaans fijner trimmen.

In mijn trimsalon worden alleen katten getrimd. Er hangen dus geen geuren van andere diersoorten.

In uitzonderlijke gevallen kan ik bij je thuis komen. Lees deze blog voor meer informatie.

Huidvriendelijk en vachtbesparend katten trimmen

Ik wil het bezoek aan mijn salon zo aangenaam mogelijk maken voor jouw kat. Dat doe ik door op een katvriendelijke, huidvriendelijke en vachtbesparende manier te werken. Het trimmen van de kat gebeurt op zo'n manier, dat het voor de kat lijkt alsof hij de controle heeft op de trimtafel. Ik volg de bewegingen van de kat, scheer alleen weg wat noodzakelijk is, gebruik geen scherpe materialen die pijn doen op de huid of die de haren uittrekken (zoals bijvoorbeeld de Furminator doet). Klik hier om de materialen te zien die ik wél gebruik.

Bij de Kattentrimsalon in regio Bergen op Zoom waar steeds meer kattenbaasjes uit Hoogerheide mij weten te vinden is de kat Koning!

Wat de kat in mijn kattentrimsalon leert, neemt hij mee als hij een volgende keer weer terugkomt voor een trimbehandeling. Dat geldt voor positieve, maar ook voor negatieve ervaringen! Negatieve ervaringen tijdens een trimbehandeling wil ik dan ook koste wat het kost voorkomen.

De kat krijgt bij mij alle liefde, aandacht en respect die hij verdient. Als hij aangeeft dat hij een time-out wil, dan las ik een pauze in. Een snoepje tussendoor, even spelen, rondstruinen of juist de trimbehandeling  zo snel mogelijk afwerken - ik kijk naar wat bij de kat past en daar stem ik mijn werkwijze op af. De kat is bij mij Koning!

 

Afspraak maken? Bel mij op 06 27094289 of stuur een mailtje aan info@kattentrimsalonilse.nl