Behandelingen uitsluitend op afspraak. Ik heb geen wachtlijst!

Whatsapp naar  +31627094289  

Kattenkapster regio Lepelstraat / Halsteren - Ilse Dierckx

Mijn naam is Ilse Dierckx en ik ben gediplomeerd (bij het HKI te Bunnik) katvriendelijk en vachtbesparend "kattenkapster" met een eigen kattentrimsalon. Samen met mijn man en onze twee lieve Ragdolls woon ik in Nieuw-Vossemeer - een klein dorpje dat valt onder gemeente Steenbergen. Ik heb daar mijn kattentrimsalon aan huis, waar ik op professionele wijze katten trim met veel liefde en aandacht voor de kat. Steeds meer kattenbaasjes uit Lepelstraat en Halsteren weten de weg naar mijn kattentrimsalon inmiddels te vinden!

Bij je thuis in Lepelstraat of in mijn kattentrimsalon in Nieuw-vossemeer

Ik kan eventueel bij mensen in Lepelstraat aan huis komen om te trimmen. Mijn ervaring is wel dat wanneer de kat zich in zijn eigen vertrouwde omgeving bevindt, hij veel sneller geneigd is om van de tafel te springen. In de vreemde omgeving van de kattentrimsalon zijn de meeste katten toch net iets meer onder de indruk. Daardoor laten katten zich doorgaans fijner trimmen in mijn salon.

In mijn trimsalon worden alleen katten getrimd. Er hangen dus geen geuren van andere diersoorten.

Met alle liefde, rust en respect voor de kat op een katvriendelijke en vachtbesparende manier katten trimmen

Ik wil het bezoek aan mijn salon zo aangenaam mogelijk maken voor jouw kat. Dat doe ik door op een katvriendelijke, huidvriendelijke en vachtbesparende manier te werken. Het trimmen van de kat gebeurt op zo'n manier, dat het voor de kat lijkt alsof hij de controle heeft op de trimtafel. Ik volg de bewegingen van de kat, scheer alleen weg wat noodzakelijk is, gebruik geen scherpe materialen die pijn doen op de huid of die de haren uittrekken (zoals bijvoorbeeld de Furminator doet). Klik hier om de materialen te zien die ik wél gebruik.

Bij de Kattenkapster in regio Lepelstraat is de kat Koning!

Wat de kat in mijn kattentrimsalon in Nieuw-Vossemeer leert, neemt hij mee als hij een volgende keer weer terugkomt voor een trimbehandeling. Dat geldt voor positieve, maar ook voor negatieve ervaringen! Negatieve ervaringen tijdens een trimbehandeling wil ik dan ook koste wat het kost voorkomen.

De kat krijgt bij mij alle liefde, aandacht en respect die hij verdient. Als hij aangeeft dat hij een time-out wil, dan las ik een pauze in. Een snoepje tussendoor, even spelen, rondstruinen of juist de trimbehandeling  zo snel mogelijk afwerken - ik kijk naar wat bij de kat past en daar stem ik mijn werkwijze op af. De kat is bij mij Koning!

Behandelingen uitsluitend op afspraak. Ik heb geen wachtlijst!

Whatsapp naar  +31627094289  

Kattenkapster regio Lepelstraat / Halsteren