Kattentrimmer regio Bergen op Zoom, zelfs klanten uit Antwerpen weten mij te vinden!

Mijn naam is Ilse Dierckx en ik ben gediplomeerd kattentrimmer met een eigen kattentrimsalon. Samen met mijn man en onze twee lieve Ragdolls woon ik in Nieuw-Vossemeer - een klein dorpje dichtbij Bergen op Zoom. Ik heb daar mijn kattentrimsalon aan huis, waar ik op professionele wijze katten trim met veel liefde en aandacht voor de kat. Steeds meer kattenbaasjes uit de regio Antwerpen en omgeving (Deurne, Ekeren, Brasschaat, Merksem, Borsbeek, Mortsel, Berchem ...) weten de weg naar mijn kattentrimsalon inmiddels te vinden!

Antwerpen

Zoals jullie elders op mijn website kunnen lezen kom ik uit België. Meer precies uit Berchem, dit is een wijk in Antwerpen, waar ik tot mijn 18e gewoond heb, om dan naar de grote Koekestad te verhuizen, daar heb ik tot mijn 26e gewoond. Toen ben ik naar Nederland verhuisd. Hier heb ik mijn draai heel goed kunnen vinden. 

Uiteraard ga ik nog op familiebezoek in Antwerpen, regelmatig ben ik te vinden in Deurne, Berchem, Mortsel, Ekeren, Merksem en die regio.

Aangezien meer kattenbaasjes uit Antwerpen bij mij terecht kwamen ben ik mijn familiebezoekjes gaan combineren met trimbehandelingen in de regio waar ik op dat moment ben.

Mijn kattentrimsalon ligt op 40 minuten rijden van Antwerpen, zodoende heb ik ook nog wel eens katjes uit die regio die hier naartoe komen met hun baasjes.

Bij je thuis in regio Antwerpen of in mijn kattentrimsalon in Nieuw-Vossemeer?

Met liefde, aandacht en respect voor de kat trim ik katten in mijn kattentrimsalon. Ik kan eventueel bij mensen in regio Antwerpen aan huis komen om te trimmen. Mijn ervaring is wel dat wanneer de kat zich in zijn eigen vertrouwde omgeving bevindt, hij veel sneller geneigd is om van de tafel te springen. In de vreemde omgeving van de kattentrimsalon zijn de meeste katten toch net iets meer onder de indruk. Daardoor laten katten zich doorgaans fijner trimmen in mijn salon.

In mijn salon worden alleen katten getrimd. Er hangen dus geen geuren van andere diersoorten. Neem contact met me op voor de reiskostenvergoeding als je wil dat ik bij je thuis kom om te trimmen.

Met alle liefde, rust en respect voor de kat op een katvriendelijke en vachtbesparende manier katten trimmen

Ik wil het bezoek aan mijn salon zo aangenaam mogelijk maken voor jouw kat. Dat doe ik door op een katvriendelijke, huidvriendelijke en vachtbesparende manier te werken. Wat houdt dat in? Ik trim de kat op zo'n manier, dat het voor de kat lijkt alsof hij de controle heeft op de trimtafel. Ik volg de bewegingen van de kat, scheer alleen weg wat noodzakelijk is, gebruik geen scherpe materialen die pijn doen op de huid of die de haren uittrekken (zoals bijvoorbeeld de Furminator doet). Ben je benieuwd naar de materialen die ik wél gebruik? Klik dan hier!

Ik heb geen klantenstop

Ik werk op afspraak, alhoewel het drukker en drukker wordt in mijn salon heb ik nog geen klantenstop.

Bij Kattentrimsalon Ilse regio Antwerpen is de kat Koning!

Wat de kat in mijn salon leert, neemt hij mee als hij een volgende keer weer terugkomt voor een trimbehandeling. Als ik de kat in een pose zou dwingen of pijn zou doen door zijn haren uit te trekken, dan heeft hij daar een negatieve herinnering aan. Dat is niet de bedoeling!

De kat krijgt bij mij alle liefde, aandacht en respect die hij verdient. Als hij aangeeft dat hij een time-out wil, dan las ik een pauze in. Een snoepje tussendoor, even spelen, rondstruinen of juist de trimbehandeling  zo snel mogelijk afwerken - ik kijk naar wat bij de kat past en daar stem ik mijn werkwijze op af. De kat is bij mij Koning!

 

Afspraak maken? Bel mij op 06 27094289 of stuur een mailtje aan info@kattentrimsalonilse.nl!