Kattentrimmer Zierikzee / Schouwen-Duiveland

Woon je op Schouwen-Duiveland en zoek je een kattentrimmer?

Mijn naam is Ilse Dierckx en ik ben gediplomeerd (bij het HKI te Bunnik) katvriendelijk en vachtbesparend kattentrimmer. Samen met mijn man en onze twee lieve Ragdolls woon ik in Nieuw-Vossemeer - een klein dorpje dat valt onder gemeente Steenbergen. Ik heb daar mijn kattentrimsalon aan huis, waar je door mij jouw katten kunt laten trimmen. Steeds meer kattenbaasjes van op Schouwen-Duiveland en omgeving weten de weg naar mijn salon inmiddels te vinden!

Op Schouwen-Duiveland / Zierikzee of in Nieuw-Vossemeer?

Woon je in Renesse, Burgh-Haamstede, Bruinisse en alles wat daar tussenzit? Kortom gezegd: op het prachtige eiland Schouwen-Duiveland? 

3 Jaar geleden heb ik mijn Kattentrimsalon in Nieuw-Vossemeer geopend. Aangezien er best veel kattenklantjes van op Schouwen-Duiveland naar mijn kattentrimsalon komen, ben ik gaan bedenken hoe ik die het beste tegemoet zou kunnen komen, zodat de lange autorit deze katjes bespaard kan blijven en ik daardoor zo katvriendelijk mogelijk kan werken.

Nu kan ik het heugelijke nieuws met jullie delen: met alle liefde, aandacht en respect kan ik nu ook jullie katjes verzorgen op een locatie in Zierikzee. 

Na enkele netwerkgesprekken kwam ik terecht bij het Dierenasiel Schouwen-Duiveland en zijn we tot een mooie samenwerking gekomen. Ik kan de dierenartsruimte in het asiel gebruiken om katjes te trimmen.

Dierenasiel Schouwen-Duiveland is heel centraal gelegen, aan de rand van de prachtige havenstad Zierikzee, er is genoeg parkeergelegenheid op de weg voor het dierenasiel.

Adres: 

Zandweg 26

4301TA Zierikzee

Let op, een trimbehandeling is enkel mogelijk op afspraak en ik wacht jullie op bij de balie.

Huidvriendelijk en vachtbesparend kattentrimmen

Ik wil het bezoek aan mijn salon zo aangenaam mogelijk maken voor jouw kat. Dat doe ik door op een katvriendelijke, huidvriendelijke en vachtbesparende manier te werken. Wat houdt dat in? Ik trim de kat op zo'n manier, dat het voor de kat lijkt alsof hij de controle heeft op de trimtafel. Ik volg de bewegingen van de kat, scheer alleen weg wat noodzakelijk is, gebruik geen scherpe materialen die pijn doen op de huid of die de haren uittrekken (zoals bijvoorbeeld de Furminator doet). Klik hier om de materialen te zien die ik wél gebruik.

Kat laten trimmen? Bij Kattentrimsalon Ilse is de kat Koning!

Wat de kat in mijn kattentrimsalon leert, neemt hij mee als hij een volgende keer weer terugkomt voor een trimbehandeling. Als ik de kat in een pose zou dwingen of pijn zou doen door zijn haren uit te trekken, dan heeft hij daar een negatieve herinnering aan. Dat is niet de bedoeling!

De kat krijgt bij mij alle liefde, aandacht en respect die hij verdient. Als hij aangeeft dat hij een time-out wil, dan las ik een pauze in. Een snoepje tussendoor, even spelen, of juist de trimbehandeling  zo snel mogelijk afwerken - ik kijk naar wat bij de kat past en daar stem ik mijn werkwijze op af. Of je nu bij mijn Kattentrimsalon in Nieuw-Vossemeer komt of je maakt de afspraak bij Dierenasiel Schouwen-Duiveland ... De kat is bij mij altijd de Koning!

Let op:

Een trimbehandeling is enkel mogelijk op afspraak en ik wacht jullie op bij de balie.

Na afspraak kan ik jullie katjes trimmen op maandag, dinsdag óf woensdagochtend, tussen 8.30u en 12u.

Woensdag is via mijn online reserveringssysteem te boeken, bel of app me als je wil weten of ik maandagochtend, of dinsdagochtend ook aanwezig ben!

Afspraak maken op locatie Zierikzee / Schouwen-Duiveland?

Momenteel is mijn vaste ochtend op locatie Zierikzee woensdagochtend van 8.30u tot 12u.

Let op bij het maken van de afspraak dat je de juiste locatie aanvinkt!

kattentrimmer Zierikzee / Schouwen-Duiveland

Behandelingen uitsluitend op afspraak. Ik heb geen wachtlijst! Momenteel is mijn vaste ochtend op locatie Zierikzee woensdagochtend van 8.30u tot 12u.

Let op bij het maken van de afspraak dat je de juiste locatie aanvinkt!