Behandelingen uitsluitend op afspraak. Ik heb geen wachtlijst!

Whatsapp naar  +31627094289  

Kattentrimsalon Ilse in Nieuw-Vossemeer: klanten uit Goes weten mij ook te vinden.

Mijn naam is Ilse Dierckx en ik ben gediplomeerd (bij het HKI te Bunnik) katvriendelijk en vachtbesparend kattentrimster. Samen met mijn man en onze twee lieve Ragdolls woon ik in Nieuw-Vossemeer - een klein dorpje vlakbij Bergen Op Zoom. Ik heb daar mijn kattentrimsalon aan huis, waar je door mij jouw katten kunt laten trimmen. Steeds meer kattenbaasjes uit Goes en omgeving weten de weg naar mijn trimsalon inmiddels te vinden!

Ik trim katten enkel in mijn trimsalon en daarbij werk ik met veel liefde, aandacht en respect voor de kat. Ik kom niet bij mensen in Goes aan huis om te trimmen. Dat heeft een reden! De meeste katten laten zich namelijk veel makkelijker trimmen wanneer zij zich niet in hun eigen, vertrouwde omgeving bevinden. In mijn trimsalon worden alleen katten getrimd. Er hangen dus geen geuren van andere diersoorten.

Huidvriendelijk en vachtbesparend katten trimmen

Ik wil het bezoek aan mijn salon zo aangenaam mogelijk maken voor jouw kat. Dat doe ik door op een katvriendelijke, huidvriendelijke en vachtbesparende manier te werken. Wat houdt dat in? Ik trim de kat op zo'n manier, dat het voor de kat lijkt alsof hij de controle heeft op de trimtafel. Ik volg de bewegingen van de kat, scheer alleen weg wat noodzakelijk is, gebruik geen scherpe materialen die pijn doen op de huid of die de haren uittrekken (zoals bijvoorbeeld de Furminator doet). Ben je benieuwd naar de materialen die ik wél gebruik? Klik dan hier!

Bij Kattentrimsalon Ilse, Nieuw-Vossemeer is de kat Koning!

Wat de kat in mijn salon leert, neemt hij mee als hij een volgende keer weer terugkomt voor een trimbehandeling. Als ik de kat in een pose zou dwingen of pijn zou doen door zijn haren uit te trekken, dan heeft hij daar een negatieve herinnering aan. Dat is niet de bedoeling!

De kat krijgt bij mij alle liefde, aandacht en respect die hij verdient. Als hij aangeeft dat hij een time-out wil, dan las ik een pauze in. Een snoepje tussendoor, even spelen, rondstruinen of juist de trimbehandeling  zo snel mogelijk afwerken - ik kijk naar wat bij de kat past en daar stem ik mijn werkwijze op af. De kat is bij mij Koning!

Behandelingen uitsluitend op afspraak. Ik heb geen wachtlijst!

Whatsapp naar  +31627094289  

Kattentrimsalon Ilse regio Bergen op Zoom/klanten uit Goes weten mijn salon ook te vinden