Kattentrimsalon Ilse regio Noord-Beveland

Woon je op Noord-Beveland en zoek je een kattentrimsalon?

Mijn naam is Ilse Dierckx en ik ben gediplomeerd (bij het HKI te Bunnik) katvriendelijk en vachtbesparend kattentrimster. Samen met mijn man en onze twee lieve Ragdolls woon ik in Nieuw-Vossemeer - een klein dorpje dat valt onder gemeente Steenbergen. Ik heb daar sinds mei 2021 mijn kattentrimsalon aan huis, waar je door mij jouw katten kunt laten trimmen

Woon je op Schouwen-Duiveland of op Noord-Beveland? Sinds kort trim ik ook in Zierikzee.

Sinds kort kan ik ook met alle liefde, aandacht en respect jullie katjes hun vacht verzorgen op een locatie in Zierikzee. 

Hiervoor mag ik de dierenartsruimte in het asiel gebruiken om katjes te trimmen.

Dierenasiel Schouwen-Duiveland is heel centraal gelegen, aan de rand van de prachtige havenstad Zierikzee, er is genoeg parkeergelegenheid op de weg voor het dierenasiel.

Adres: 

Zandweg 26

4301TA Zierikzee

 

Ondertussen heb ik mijn eerste klantjes mogen verwelkomen op mijn nieuwe trimlocatie en blijkt dat ook mensen van op het eiland Noord-Beveland mij weten te vinden. Zierikzee is 16 minuten rijden vanaf Colijnsplaat en 20 minuutjes vanaf Kortgene. Goes en Wolphaartsdijk zijn binnen 25 minuten aan te rijden.

Huidvriendelijk en vachtbesparend kattentrimmen

Ik wil het bezoek aan mijn salon zo aangenaam mogelijk maken voor jouw kat. Dat doe ik door op een katvriendelijke, huidvriendelijke en vachtbesparende manier te werken. Wat houdt dat in? Ik trim de kat op zo'n manier, dat het voor de kat lijkt alsof hij de controle heeft op de trimtafel. Ik volg de bewegingen van de kat, scheer alleen weg wat noodzakelijk is, gebruik geen scherpe materialen die pijn doen op de huid of die de haren uittrekken (zoals bijvoorbeeld de Furminator doet). Klik hier om de materialen te zien die ik wél gebruik.

Kat laten trimmen? Bij Kattentrimsalon Ilse is de kat Koning!

Wat de kat in mijn kattentrimsalon leert, neemt hij mee als hij een volgende keer weer terugkomt voor een trimbehandeling. Als ik de kat in een pose zou dwingen of pijn zou doen door zijn haren uit te trekken, dan heeft hij daar een negatieve herinnering aan. Dat is niet de bedoeling!

De kat krijgt bij mij alle liefde, aandacht en respect die hij verdient. Als hij aangeeft dat hij een time-out wil, dan las ik een pauze in. Een snoepje tussendoor, even spelen, of juist de trimbehandeling  zo snel mogelijk afwerken - ik kijk naar wat bij de kat past en daar stem ik mijn werkwijze op af. Of je nu bij mijn Kattentrimsalon in Nieuw-Vossemeer komt of je maakt de afspraak in Zierikzee bij Dierenasiel Schouwen-Duiveland ... De kat is bij mij altijd de Koning!

Afspraak maken op locatie Zierikzee / Schouwen-Duiveland?

Behandelingen uitsluitend op afspraak. Ik heb geen wachtlijst! Momenteel is mijn vaste ochtend op locatie Zierikzee woensdagochtend van 8.30u tot 12u, deze kun je in mijn online reserveringssysteem inplannen. Bel of app me als je wil weten of ik maandag- of dinsdagochtend ook aanwezig ben. Sporadisch kan ik ook in de middag trimmen. Lukt het wegens omstandigheden niet om naar 1 van mijn locaties toe te komen, neem dan contact met me op om te kijken of ik daar een oplossing voor heb!

Let op bij het maken van de afspraak dat je de juiste locatie aanvinkt!