Behandelingen uitsluitend op afspraak. Ik heb geen wachtlijst!

Whatsapp naar  +31627094289  

Kattentrimster Ilse regio Bergen op Zoom, zelfs klanten uit Vlissingen weten mij te vinden!

Mijn naam is Ilse Dierckx en ik ben gediplomeerd (bij het HKI te Bunnik) katvriendelijk en vachtbesparend kattentrimster. Ik heb in Nieuw-Vossemeer -een dorpje dichtbij Bergen op Zoom- mijn kattentrimsalon aan huis, waar ik op professionele wijze katten trim met veel liefde en aandacht voor de kat. Steeds meer kattenbaasjes uit Vlissingen en omgeving weten de weg naar mijn kattentrimsalon inmiddels te vinden!

Bij je thuis in Vlissingen of in mijn kattentrimsalon in Nieuw-Vossemeer?

Met liefde, aandacht en respect voor de kat trim ik katten in mijn kattentrimsalon. Ik kan eventueel bij mensen in regio Vlissingen aan huis komen om te trimmen. Mijn ervaring is wel dat wanneer de kat zich in zijn eigen vertrouwde omgeving bevindt, hij veel sneller geneigd is om van de tafel te springen. In de vreemde omgeving van de kattentrimsalon zijn de meeste katten toch net iets meer onder de indruk. Daardoor laten katten zich doorgaans fijner trimmen in mijn salon.

In mijn salon worden alleen katten getrimd. Er hangen dus geen geuren van andere diersoorten. Neem contact met me op voor de reiskostenvergoeding als je wil dat ik bij je thuis kom om te trimmen.

Met alle liefde, rust en respect voor de kat op een katvriendelijke en vachtbesparende manier katten trimmen

Ik wil het bezoek aan mijn salon zo aangenaam mogelijk maken voor jouw kat. Dat doe ik door op een katvriendelijke, huidvriendelijke en vachtbesparende manier te werken. Wat houdt dat in? Ik trim de kat op zo'n manier, dat het voor de kat lijkt alsof hij de controle heeft op de trimtafel. Ik volg de bewegingen van de kat, scheer alleen weg wat noodzakelijk is, gebruik geen scherpe materialen die pijn doen op de huid of die de haren uittrekken (zoals bijvoorbeeld de Furminator doet). Ben je benieuwd naar de materialen die ik wél gebruik? Klik dan hier!

Bij Kattentrimsalon Ilse regio Vlissingen is de kat Koning!

Wat de kat in mijn salon leert, neemt hij mee als hij een volgende keer weer terugkomt voor een trimbehandeling. Als ik de kat in een pose zou dwingen of pijn zou doen door zijn haren uit te trekken, dan heeft hij daar een negatieve herinnering aan. Dat is niet de bedoeling!

De kat krijgt bij mij alle liefde, aandacht en respect die hij verdient. Als hij aangeeft dat hij een time-out wil, dan las ik een pauze in. Een snoepje tussendoor, even spelen, rondstruinen of juist de trimbehandeling  zo snel mogelijk afwerken - ik kijk naar wat bij de kat past en daar stem ik mijn werkwijze op af. De kat is bij mij Koning!

Behandelingen uitsluitend op afspraak. Ik heb geen wachtlijst!

Whatsapp naar  +31627094289  

Kattentrimsalon Ilse regio Bergen op Zoom/zelfs klanten uit Vlissingen weten Kattentrimsalon Ilse te vinden