Woon je in omgeving Bruinisse of Zierikzee en ben je op zoek naar een kattenkapster?

Mijn naam is Ilse Dierckx en ik ben gediplomeerd (bij het HKI te Bunnik) katvriendelijk en vachtbesparend kattenkapster. Samen met mijn man en onze twee lieve Ragdolls woon ik in Nieuw-Vossemeer - een klein dorpje dat valt onder gemeente Steenbergen. Ik heb daar mijn kattentrimsalon aan huis, waar je door mij jouw katten kunt laten trimmen. Steeds meer kattenbaasjes uit Zierikzee en omgeving weten de weg naar mijn salon inmiddels te vinden!

Bij je thuis in Zierikzee of in mijn kattentrimsalon in Nieuw-Vossemeer?

Met liefde, aandacht en respect voor de kat trim ik katten in mijn kattentrimsalon. Ik kan eventueel bij mensen in Bruinisse of Zierikzee aan huis komen om te trimmen. Mijn ervaring is wel dat wanneer de kat zich in zijn eigen vertrouwde omgeving bevindt, hij veel sneller geneigd is om van de tafel te springen. In de vreemde omgeving van de kattentrimsalon zijn de meeste katten toch net iets meer onder de indruk. Daardoor laten katten zich doorgaans fijner trimmen in mijn salon.

In mijn salon worden alleen katten getrimd. Er hangen dus geen geuren van andere diersoorten.

Stel dat je kat veel stress ervaart van de autorit dan kan ik uiteraard naar je toekomen. Ik ben dan wel genoodzaakt om 20 euro reiskostenvergoeding toeslag te rekenen bovenop de normale tarieven.

Als ik enkele afspraken na elkaar kan plannen, kan ik de reiskosten verdelen door het aantal katjes dat ik die dag trim!

De reistijd van Zierikzee naar mijn kattentrimsalon in Nieuw-Vossemeer is ongeveer een half uurtje.

Huidvriendelijk en vachtbesparend kattentrimster?

Ik wil het bezoek aan mijn salon zo aangenaam mogelijk maken voor jouw kat. Dat doe ik door op een katvriendelijke, huidvriendelijke en vachtbesparende manier te werken. Wat houdt dat in? Ik trim de kat op zo'n manier, dat het voor de kat lijkt alsof hij de controle heeft op de trimtafel. Ik volg de bewegingen van de kat, scheer alleen weg wat noodzakelijk is, gebruik geen scherpe materialen die pijn doen op de huid of die de haren uittrekken (zoals bijvoorbeeld de Furminator doet). Klik hier om de materialen te zien die ik wél gebruik.

Kat laten trimmen? Bij Kattentrimsalon Ilse is de kat Koning!

Wat de kat in mijn kattentrimsalon leert, neemt hij mee als hij een volgende keer weer terugkomt voor een trimbehandeling. Als ik de kat in een pose zou dwingen of pijn zou doen door zijn haren uit te trekken, dan heeft hij daar een negatieve herinnering aan. Dat is niet de bedoeling!

De kat krijgt bij mij alle liefde, aandacht en respect die hij verdient. Als hij aangeeft dat hij een time-out wil, dan las ik een pauze in. Een snoepje tussendoor, even spelen, rondstruinen of juist de trimbehandeling  zo snel mogelijk afwerken - ik kijk naar wat bij de kat past en daar stem ik mijn werkwijze op af. De kat is bij mij Koning!

Kattenkapster Bruinisse, Zierikzee of Nieuw-Vossemeer