Eerste trimklantje van 2022

Gepubliceerd op 6 januari 2022 om 11:50

Deze knapperd, Blue Berry, kwam met haar vrouwtje helemaal uit Goes naar mijn trimsalon.

We hadden gelijk zo een fijne klik, wat een schatje zeg. Ik heb haar goed doorgekamd en nageborsteld met de slickerborstel, enkele vervelende klitjes weggeschoren, gewogen en haar oogjes, oortjes en nageltjes nagekeken.

Als de kat het toelaat weeg ik ze altijd. Dat is namelijk 1 van de vele graadmeters hoe het met de kat gaat. Vachtproblemen kunnen ontstaan door gezondheidsproblemen, en dit is een controle die ik makkelijk in mijn salon kan doen.

Ondanks dat blue het zó lief onderging zag ik aan haar pupillen en zo nu en dan een wiebelend staartje dat ze het spannend vond, desondanks bleef ze even lief.

Haar vrouwtje heb ik voorzien van goed advies over hoe ze de vachtverzorging thuis op een vachtvriendelijke manier kan toepassen. Tot over enkele maanden lieve Blue Berry. 

Mijn excuses Yvonne dat ik eerst deze blog geschreven had denkende dat Blue een kater was! Ik heb het gelijk gecorrigeerd:-)

 


Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne
2 jaar geleden

Wat leuk Ilse Blue is echt een poes hoor geen kater. Ja ik ben blij met je service en Blue ook dank je wel hoor voor je passie en liefde voor katten en hun welzijn. Dat vind je niet gauw bij een trimsalon jij Ilse bent echt speciaal meer dan een katwhisperer nou tot gauw en ik hoop dat alle katten eigenaars naar Oud Vossemeer gaan voor hun katten.