Kattenklantjes, zelfs uit Zuid-Beveland

Kattentrimsalon Ilse Gemeente Steenbergen, Nieuw-Vossemeer is dankbaar

Ondertussen ben ik alweer enkele jaren gestart met mijn kattentrimsalon in Nieuw-Vossemeer, Gemeente Steenbergen.

Wat voel ik me vereerd dat ik ondertussen al kattenklantjes heb mogen verwelkomen uit onder andere Steenbergen, Halsteren, Bergen op Zoom, Oudenbosch, Sint-Annaland, Sint Philipsland, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk Oud-Vossemeer, geheel Tholen dus en zelfs uit Goes, Vlissingen, Middelburg. Ook het andere Zeeuwse eiland mag niet ontbreken. klanten komen zelfs uit Zierikzee, Dreischor, Bruinisse, ...

Uiteraard de mensen uit Nieuw-Vossemeer niet te vergeten, die weten mijn kattentrimsalon ondertussen ook goed te vinden. Dank jullie wel kattenbaasjes voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben.

Hier een aantal van de knappe katten die ik al mocht verwelkomen.

Heeft jouw kat vachtproblemen? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op.

Of plan gelijk een afspraak in mijn online agenda.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.